Welkom op mijn website.
 
 
Mijn naam is Marga van Koert-van Sante, ik ben getrouwd en wij hebben een zoon (1979) en een dochter (1984) en wij zijn trotse opa en oma van drie prachtige kleinkinderen Savira, Émelie en Ben jr.
Ik maak sinds 2004 met heel veel plezier en passie (hobbymatig) rebornbabies en heb inmiddels heel wat rebornbabies afgeleverd bij hun nieuwe adoptieouders over heel de wereld..
 
Mijn reborns zijn uniek en met veel aandacht voor details gemaakt. Ik gebruik de allerbeste materialen die ik kan krijgen en de reborns gaan niet de deur uit voordat ik helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
 
Ik sta 100% achter mijn werk en geef daarom dan ook een levenslange garantie op mijn rebornbabies mits ze bij dezelfde eigenaar blijven. Graag maak ik uw reborn in opdracht, ook maak ik rebornbabies gelijkend vanaf een foto.
Dus ziet u een mooie reborn maar ontbreekt het u aan de kunst van het rebornen of wilt u een reborn van uw (klein)kind? Dan wil ik deze graag voor u maken.
 
Ik ben er trots op officieel Member te zijn van de rebornforums ERA, IRDA en PRAISE
 
Kijk met veel plezier rond op mijn nieuwe website.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd een berichtje sturen middels het contactformulier.

 

Ik ben er enorm trots op dat ik bij het ERA forum (1 van de grootste rebornforums) De status van Diamond member heb gekregen.